Jezik:

Mapa weba

 Naslovnica  Vizija i Misija  Partnerstvo  Publikacije  O nama  Kontakt 

Ulaganje i poslovni razvoj

Ulaganje i poslovni razvoj

Nudimo vam europsko-nordijsku investicijsku i poslovnu podršku u Srbiji, koja uključuje izradu projekta, javno-privatno partnerstvo, relokaciju emigracije te poslovni razvoj uz nordijske partnere.
RELINK vas može povezati s potencijalnim investitorima i poslovnim prilikama u Srbiji, povezujući najnovije zakone, subvencije, poticaje i identificirane projekte, zasnivajući to na četverogodišnjim studijama izvedivosti i poslovnog razvoja, procjene rizika i implementacije projekta. RELINK posjeduje više od deset godina iskustva u regiji.

Povezivanje srpskih i nordijskih regionalnih investitora sa poslovnim developerima, bazirajući odnose na transparentnosti, zakonitosti, inovaciji i europskim standardima poslovanja, dobrog upravljanja i zajedničke društvene odgovornosti.

RELINK se profilirao u području pružanja profesionalnih usluga relokacije za tvrtke te njihove međunarodne partnere. Surađujući s vašim HR odjelom, pojednostavljujemo relokaciju za vašu tvrtku i zaposlenike, kako bi se novi zaposlenici osjećali što ugodnije tijekom prelaska iz matične zemlje u Srbiju.


// 02.02.2009.

Podmeni


Novosti

 Naslovnica  Vizija i Misija  Partnerstvo  Publikacije  O nama  Kontakt 

Logo

Copyright 2009 Relink IDevelopment by Endora