Jezik:

Mapa weba

Sigurno ulaganje, privlačan ROI
 Naslovnica  Vizija i Misija  Partnerstvo  Publikacije  O nama  Kontakt 
Vizija i Misija > Investicijski katalog

Investicijski katalog pregled je potencijalnih investicijskih i poslovnih prilika, u koji je uključen i prikaz najnovijih podataka o zakonodavstvu i subvencioniranju, poticajima te Real-life projektima. Uključuje i trogodišnja istraživanja (od 2006.god.), studije provedivosti i  procjenu rizika, uz više od deset godina iskustva u regiji.

RELINK investicijski katalog možete koristiti kao inspiraciju ili orijentaciju, ukoliko imate novu ideju ili jednostavno želite saznati više o određenom investicijskom projektu ili sektoru.Kategorije ukazuju na sektore koji najviše obećavaju u sljedeće 2 - 5 godine u Hrvatskoj, kao državi kandidatkinji za EU, te Srbiji i Bosni i Hercegovini kao pridruženim, potencijalnim državama kandidatkinjama.

EuropeAid (EU) ima velik broj prekograničnih fondova proširenja za razvoj i ulaganje u Zapadni Balkan. Pretpristupni investicijski fondovi (IPA), FP7, Adriatic i fond za jugoistočnu Europu samo su neki od postojećih, no potrebno je izvjesno znanje i vještine kako bi se pristupilo tim fondovima.RELINK pruža poslovnu podršku i projektni menadžment za projekt financiranja iz EU fondova.

Podmeni


Novosti

 Naslovnica  Vizija i Misija  Partnerstvo  Publikacije  O nama  Kontakt 

Logo

Copyright 2009 Relink IDevelopment by Endora