Jezik:

Mapa weba

Samo jedan cilj
 Naslovnica  Vizija i Misija  Partnerstvo  Publikacije  O nama  Kontakt 
Vizija i Misija > Poslovna podrška


Osnivanje tvrtke

Osnivanje tvrtke u Srbiji važan je proces koji, nažalost oduzima previše vremena. Potrebno je biti dobro upoznat s tim gdje, kako i koga kontaktirati te pronaći ovlaštenog tumača, točne prijevode, dobiti pečate i potpise. Kao dodatak, morate stajati u redovima, zajedno sa stotinama drugih ljudi, od ranog jutra do kasnog poslijepodneva (ponekad bez uspjeha). Kako biste izbjegli ovakve situacije, obratite se RELINK-u . Osigurat ćemo da zaprimite dokumente o osnivanju vaše tvrtke sa poreznim identifikacijskim brojem (PIB), trajnim računom u banci, pečate tvrtke (u Srbiji, naime, ništa ne funcionira bez pečata) - koristeći RELINK poslovnu podršku u ovoj osjetljivoj fazi pokretanja novog posla, uštedjet ćete vrijeme i novac, uz mogućnost koncentriranja na ključne poslovne aktivnosti.

Osnutak tvrtke uključuje pravne poslove, registraciju i osnivanje tvrtke, otvaranje bankovnog računa, registraciju u sustav PDV-a (što ponekad nije preporučljivo u Srbiji), u sustav socijalnog osiguranja, ugovor s računovodstvenim servisom (mi vam spremno nudimo mogućnost mjesečnih računovodstvenih usluga) te osobni angažman tijekom procesa osnivanja tvrtke.
 

Ugovori o najmu i uredski prostori

Pronalaženje pravog uredskog prostora u Srbiji za vaš posao i budući uspjeh, vrlo je bitno. Novi poslovni prostori zahtijevaju pravilno sklapanje ugovora (potrebnog za vaše osnivanje tvrtke), a u nekim slučajevima i posebne dozvole. RELINK poslovna podrška nudi vam pronalaženje uredskih prostora, sklapanje ugovora o najmu i svaku drugu podršku koja će omogućiti pokretanje vaše poslovne djelatnosti.

Računovodstvo i pravne usluge

RELINK je u partnerskom odnosu s pravnim savjetnicima i računovodstvenim servisima, koji vas neće "uništiti" visokim cijenama usluga u ranoj fazi vaših poslovnih aktivnosti. Po završetku procesa osnivanja RELINK vam nudi daljnju poslovnu podršku u tekućim procesima.


Virtualni ured

• Središnja beogradska adresa, gdje tvrtka može biti osnovana
• Podizanje i rukovođenje poštom tvrtke
• Proslijeđivanje pošte na bilo koju beogradsku adresu
 

Virtualna tajnica

Privremeno zaposlenje moglo bi biti rješenje za vašu tvrtku ili poslovne aktivnosti u ranoj fazi, ili pak na vrhuncu vašeg poslovnog razvoja. RELINK pruža mogućnost korištenja usluge virtualne tajnice (tajnica projekta, podrška projekta te upravljanje projektom).


Usluge tumačenja i prevođenja

Svi službeni dokumenti u Srbiji na srpskom su jeziku, odnosno u ćiriličnom pismu i moraju biti poslani tijelima vlasti na lokalnom jeziku te su stoga ovlašteni sudski tumači potrebni u mnogim situacijama. RELINK nudi usluge profesionalnih tumača i prevoditelja, tako da ne morate brinuti o sadržaju vaših dokumenata i poslovnih sastanaka.
                                                                                                                   Početak

Podmeni


Novosti

 Naslovnica  Vizija i Misija  Partnerstvo  Publikacije  O nama  Kontakt 

Logo

Copyright 2009 Relink IDevelopment by Endora