Jezik:

Mapa weba

 Naslovnica  Vizija i Misija  Partnerstvo  Publikacije  O nama  Kontakt 

EU Projektni menadžment i Eurofunding

EU Projektni menadžment i Eurofunding

EU Projektni menadžment je POVEZNICA za program Eurofunding. Nudimo vam EU projektne voditelje, obuku i implementaciju međunarodnih projekata zasnovano na PRINCE2® principima.
EU Projektni menadžment i Eurofunding usko su povezani programi. Jedno od riješenja mogu biti subvencije iz programa EuropeAid, EU Pretpristupni fondovi (IPA). Druge prilike pružaju se u programu za Jugoistočnu Europu te Adriatic i EU strukturalnim fondovima (FP7), povoljnim zajmovima EBRD-a ili pak iz nordijskih fondova poput Danskog fonda industrijskog razvoja, norveškog Norfunda, Nordijske investicijske banke, švedske SIDA-e i ostalih operativnih programa europske investicijske zajednice.

RELINK vam pruža poslovnu podršku i projektni menadžment, uključujući pripremu papirologije, monitoring natječaja i poziva na prijedloge, pripremu studija izvedivosti i procjene rizika, ispunjavanje IPA prijave za subvencije, razvoj vašeg poslovnog plana, preuzimajući ulogu voditelja i koordinatora projekta, kada je projekt odobren od strane procjenitelja.

Imamo snažne partnere u Danskoj, Švedskoj, Bosni, Hrvatskoj te razvijenu mrežu u regiji, s više od deset godina iskustva u jugoistočnoj Europi. U suradnji smo s privatnim investitorima, financijskim konzultantima te hedge i dioničkim fondovima, kako bismo omogućili najbolje moguće financiranje vašeg projekta.

Eurofunding je više no samo program za EU subvencije i zajmove. Europska zajednica nudi široku lepezu financiranja, subvencioniranja i odobravanja povoljnih zajmova. RELINK nudi kombinaciju EU projektnog menadžmenta i Eurofundinga.


// 03.04.2009.

Podmeni


Novosti

 Naslovnica  Vizija i Misija  Partnerstvo  Publikacije  O nama  Kontakt 

Logo

Copyright 2009 Relink IDevelopment by Endora